Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Trio Ecclesia

Dato Torsdag d. 22. august 2019, kl. 20:00
Varde, Sct. Jacobi Kirke, Kirkepladsen 4, 6800 Varde
Trio Ecclesia
50 kr.

På programmet er bl.a. to satser af Johann Seb. Bach, en kantate af Georg Telemann og musik for violin og orgel af Joseph Rheinberger.

Birgit Bauer er født og opvokset i Tyskland. Hun er nu violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester og optræder regelmæssigt med kammermusik i forskellige besætninger og ensembler.

Louise Sletting Hvilborg har taget musikpædagogisk diplomeksamen fra Nordjysk Musikkonservatorium og debuterede i 2017 som solist fra Syddansk Musikkonservatorium. Louise er aktiv både som koncertsanger i forskellige sammenhænge og som underviser.

Line Reinvang  er født i Norge og er vokset op i både Norge og Danmark. Hun har studeret musik i Basel, Odense, Hamborg og Esbjerg. I juni 2017 debuterede Line som solist fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg med Christian Blom Hansen og Wolfgang Zerer som hovedfagslærere. Til dagligt er Line Reinvang organist i Lundtofte Kirke i Kongens Lyngby.