Sct. Jacobi Kirke, Varde
We create relations
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Konservatoriets Pigekor, Esbjerg

19
JUN

Dato Onsdag d. 19. juni 2019, kl. 19:30
Pris
50 kr.

Koret er et af landets allerbedste pigekor. Det består af ca. 50 sangglade og musikalske piger i alderen 12 – 19 år som kommer fra Esbjerg og omegn.

Koret har lavet radio- og TV udsendelser, udgivet 5 cd’er samt medvirket på tre øvrige cd-udgivelser. Koret har vundet en lang række priser i Danmark og i udlandet, i 2015 sølvdiplom ved European Choir Games i Magdeburg og senest i 2018 opnåede koret 2 gulddiplomer og vandt 1. placering i kategorien; "Open Competition for young adults" ved World Choir Games i Tshwane, Sydafrika. 

Koret har rejst og afholdt koncerter i en stor del af de europæiske lande, USA, Canada, Sydkorea, Kina, Uruguay, Vestafrika og Sydafrika. På disse rejser er knyttet en række kontakter til udenlandske kor, og flere gange årligt modtager Konservatoriets Pigekor spændende genbesøg i Esbjerg. De mange rejser og udvekslinger har givet koret mulighed for at præsentere dansk musik- og ungdomskultur og har desuden givet pigerne en fin indsigt i fremmede kulturer og levevis, som ellers havde været vanskelig at opnå.

Ophavsret: