Festlig Spillemandsjul med de 9 læsninger

Søndag d. 11. december 2022, kl. 16:00
SCT. JACOBI KIRKE, Kirkepladsen 4, 6800 Varde

Jul med folkemusik

Brammingkorets julekoncert byder på utraditionel julemusik, idet koret indgår i et samarbejde med et par folkemusikere, som er med til at give de gode gamle julemelodier et tvist af festlig folkemusik.

Sammen vil de levere et festfyrværkeri af korsang og spillemandsmusik, som skal bygges op om de 9 læsninger og gode danske julemelodier som bl.a. ”Tak og ære være Gud”, ”Maria gennem torne går”, ”Velkommen igen”, ”De hellig tre konger” mfl. Koret og musikerne spiller og synger sammen og hver for sig og publikum vil også skulle synge med.

De to folkemusikere er Andreas Tophøj, violin/viola og Anders Ringgaard, harmonika/trombone. Begge musikere er medlemmer af folkemusikgruppen Basco (www.bascoband.com) og flere andre folkemusikgrupper.

Brammingkoret ledes af Brynhild Tophøj og ledsages af pianist Margrethe Hedegaard Rasmussen

Billetter á 75kr kan købes i døren